Dr. Sabiha Uzun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Kaliteli eğitim, sağlıklı ve güvenli bir gelecek için okulumuz en iyi seçim.

Misyon: Ülkemizin sağlık sektöründeki eleman ihtiyacını karşılamak için çağın gereklerine uygun ölçüde eğitim-öğretim yapmak, öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini en üst düzeye çıkarmak ve onları, eğitimini aldıkları mesleğe en iyi şekilde hazırlamak.

Başarılar: İlçe genelindeki çeşitli yarışmalarda dereceler.

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03126872084

Belgegeçer - (312) 687 2084

WEB - https://drsabihauzunmtal.meb.k12.tr

Adres - BOĞAZİÇİ MAH. TUNALI SK. NO5 DR.SABIHA UZUN MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI ŞEREFLİKOÇHİSAR / ANKARA

Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Şereflikoçhisar Ankara´ya 140 km mesafede, merkezin uzak ilçelerinden birtanesidir. Nüfusu 34000´dir. E - 90 karayolu ilçe merkezinden geçmektedir. Karasal iklim görülmektedir.

Ulaşım Günün istenilen saatinde hem Ankara hem Aksaray istikametine otobüsle ulaşım vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumua ilçe merkezinde olup, ilçemiz Ankaraya 140 km mesafededir. Günün istenilen saatinde hem Ankara hem Aksaray istikametine ulaşım vardır.